Sezónní menu

Sezónní menu pro Vás připravujem s ohledem na sezónnost ze surovin od lokálních farmářů.


PŘEDKRMY

  • TYGŘÍ KREVETY
    • tatarák z avokáda a Créme fraîche, teplá bulka 179 Kč
  • PAŠTIKA Z KUŘECÍCH JATER
    • nakládané okurky, polníček, karamelizovaná cibule 149 Kč

HLAVNÍ JÍDLA

  • GRILOVANÝ RETRO HANGER STEAK
    • volské oko, na másle restované brambory, sušená rajčata, omáčka s černým lanýžem 479 Kč
  • SMAŽENÝ VEPŘOVÝ ŘÍZEK NA VÍDEŇSKÝ ZPŮSOB
    • lehký vídeňský bramborový salát s barevnou cibulkou 259 Kč
  • TRHANÁ VEPŘOVÁ PLEC PEČENÁ NA ZÁZVORU
    • bílé moravské zelí se slaninou, bramborové nočky, smažená cibulka 239 Kč
  • PEČENÁ KRŮTÍ PRSA V UZENÉ SLANINĚ
    • nastavovaná kaše, máslový císařský hrášek 259 Kč
  • CANDÁT NA KMÍNĚ
    • fenykl, celer, rajčata, bramborové placky, pažitková omáčka 359 Kč
  • RAVIOLI SE ŠPENÁTEM
    • quanciale, pepř, máslo, sýr Ricotta a Gran Moravia 229 Kč

DEZERTY

  • KOLÁČ Z ČOKOLÁDY
    • višně, mascarpone se smetanou, vaječný likér 139 Kč
  • DUKÁTOVÉ BUCHTIČKY S VANILKOVÝM KRÉMEM
    • jahody marinované v třtinovém cukru 139 Kč
  • BANANA SPLIT
    • pečený banán, karamelizované lískové oříšky, zmrzlina, čokoláda, šlehačka 139 Kč

POKRMY OBSAHUJÍ ALERGENY, KONKRÉTNÍ INFORMACI ŽÁDEJTE U OBSLUHY.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.